Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 22g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g24g96kcal5.3g0g8g0g
Pinjansiemenet, Parrots20g124kcal5.8g2.6g11g0.7g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g27g245kcal0g0g27.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g950kcal24.2g6.6g92.8g2.4g
Valittu annoskoko97g475kcal12.1g3.3g46.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna48g238kcal6.1g1.7g23.2g0.6g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.4g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640