Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g36g135kcal2.5g17.9g5.8g0.6g
Raparperi 23g7.9kcal0.2g1.3g0g0.3g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g19g36kcal0.5g1g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g457kcal9g57.6g20.6g1.8g
Valittu annoskoko97g228kcal4.5g28.8g10.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna48g114kcal2.3g14.4g5.2g0.5g
Arvot/100g100g236kcal4.7g29.8g10.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355