Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Perunajauho 1dl=70g2.3g7.9kcal0g1.9g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 7g2.4kcal0.2g0.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g12g7.6kcal1.3g0.5g0g0g
Marianne crush 150g7g30kcal0.1g6.1g0.6g0.1g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)20g17kcal0.1g4.1g0g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl14g48kcal0.3g0.4g4.9g0g
Ranskalaiset pastillit4.7g22kcal0.1g3.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g439kcal7.8g51.8g21.6g1.2g
Valittu annoskoko97g220kcal3.9g25.9g10.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna48g110kcal2g13g5.4g0.3g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576