Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.8g57kcal0.1g0.1g6.3g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Kaurahiutale 6.2g23kcal0.9g3.6g0.5g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Raparperi 18g6.1kcal0.1g1g0g0.3g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g20g7.9kcal0.1g1.4g0.1g0.4g
Kanamuna kuoreton, annos 100g4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g16g13kcal0.4g0.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g392kcal7.2g48.2g17.4g3.4g
Valittu annoskoko97g196kcal3.6g24.1g8.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna48g98kcal1.8g12.1g4.4g0.9g
Arvot/100g100g203kcal3.7g24.9g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395000