Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 31g11kcal0.1g2.2g0g0.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 12g63kcal0g0g7g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Maapähkinä 5.5g31kcal1.4g0.7g2.4g0.9g
Korppujauho 16g57kcal1.6g11.7g0.2g0.8g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g1.6g5.3kcal0.2g0.9g0g0.2g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g487kcal10g59g21.8g5g
Valittu annoskoko97g243kcal5g29.5g10.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna49g122kcal2.5g14.8g5.5g1.3g
Arvot/100g100g251kcal5.2g30.4g11.2g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739