Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g21g32kcal4.2g0g1.7g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g52g18kcal0.8g3.6g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sipuli, paistettu 2.1g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g114kcal10.4g8.8g4.2g1.6g
Valittu annoskoko97g57kcal5.2g4.4g2.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna48g29kcal2.6g2.2g1.1g0.4g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377009