Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)38g52kcal4.2g0.2g3.9g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Raparperi 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Mansikka 11g4.9kcal0.1g0.9g0g0.2g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g397kcal10.8g47.4g17.4g1.6g
Valittu annoskoko97g199kcal5.4g23.7g8.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna48g99kcal2.7g11.9g4.4g0.4g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.5g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692