Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala16g38kcal1.7g6.9g0.3g1.9g
Tonnikala vedessä 36g38kcal8.1g0g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g23g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Polar 5% juusto16g27kcal4.8g0g0.8g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g6.2g6.9kcal1.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g227kcal31.6g15.8g3.8g4.4g
Valittu annoskoko97g113kcal15.8g7.9g1.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna48g57kcal7.9g4g1g1.1g
Arvot/100g100g117kcal16.3g8.2g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391