Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki314g176kcal26.7g15.7g0.6g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g314g2259kcal3.1g3.1g251g0g
Vehnäjauho puolikarkea 326g1120kcal33.2g228.4g3.9g11.4g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g7130kcal126.6g499.2g511g22.8g
Valittu annoskoko960g3565kcal63.3g249.6g255.5g11.4g
Annoskoko puolitettuna480g1783kcal31.7g124.8g127.8g5.7g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94330