Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 250g413kcal41.9g0g27.5g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g212g144kcal3.4g28g0.4g1.7g
Porkkana, raaka, annos 100g130g36kcal0.8g7.3g0.3g3.2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g21g25kcal0.5g1.3g1.9g0.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%83g91kcal2.2g2.2g8.2g0g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai8.1g28kcal1g5.8g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g1567kcal99.8g89.2g87.2g10.8g
Valittu annoskoko960g784kcal49.9g44.6g43.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna480g392kcal25g22.3g21.8g2.7g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264