Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi382g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 23g17kcal3g0.3g0.1g1.6g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)19g172kcal0g0g19.1g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl527g1791kcal73.7g337.1g16.3g29g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g3960kcal153.4g674.8g71g61.2g
Valittu annoskoko960g1980kcal76.7g337.4g35.5g30.6g
Annoskoko puolitettuna480g990kcal38.4g168.7g17.8g15.3g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108