Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow150g423kcal26.9g95.3g1.4g15g
Hirvenjauheliha oma saalis120g134kcal26.4g0g3.6g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g90g117kcal9.9g1.3g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g1349kcal126.4g193.2g26.2g30g
Valittu annoskoko960g674kcal63.2g96.6g13.1g15g
Annoskoko puolitettuna480g337kcal31.6g48.3g6.6g7.5g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226