Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g81g121kcal3.5g25.9g0g0g
Kermaviili Ingman 10%253g304kcal7.8g11.1g25.3g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g25g65kcal4.6g11.8g1.9g4.1g
Kananmuna kuoreton 70g99kcal8.7g0.2g7.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 531g1209kcal100.9g0g90.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g3593kcal251g98g249.2g8.2g
Valittu annoskoko960g1797kcal125.5g49g124.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna480g898kcal62.8g24.5g62.3g2.1g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745