Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 361g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 32g287kcal0g0g32.4g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g6.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 5.9g0.2kcal0g0g0g0g
Auringonkukansiemen 60g357kcal13.8g7.6g29.7g3.6g
Kauralese 36g130kcal6.5g16.4g2.8g6.3g
Valkosipuli 4.8g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Soijarouhe, vaalea 21g81kcal8.1g9.7g0.5g2.1g
Vehnäjauho puolikarkea 234g804kcal23.9g164g2.8g8.2g
Grahamjauho 198g650kcal20.9g120.4g4.4g19.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g4628kcal147.2g637.8g145.2g79.8g
Valittu annoskoko960g2314kcal73.6g318.9g72.6g39.9g
Annoskoko puolitettuna480g1157kcal36.8g159.5g36.3g20g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112785