Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 240g342kcal30g0.7g24.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki200g112kcal17g10g0.4g0g
Fiber husk (1rkl=10g)20g2kcal0.3g0g0.1g17g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g40g229kcal7.1g2.8g19.8g4.7g
Kauralese 100g360kcal18g45.6g7.7g17.5g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g100g600kcal21g6.6g54g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%240g552kcal69.6g6g28.8g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g4465kcal328g158.6g270.8g78.6g
Valittu annoskoko960g2233kcal164g79.3g135.4g39.3g
Annoskoko puolitettuna480g1116kcal82g39.7g67.7g19.7g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114658