Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)760g319kcal74.5g11.4g0.8g0g
Sokeri 162g656kcal0g161.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton38g8kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g1967kcal149.2g346.8g1.6g0g
Valittu annoskoko960g983kcal74.6g173.4g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna480g492kcal37.3g86.7g0.4g0g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859