Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)680g286kcal66.6g10.2g0.7g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g153g581kcal2.1g143.3g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g127g765kcal30.6g8.4g68.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g3262kcal198.6g323.8g139g0g
Valittu annoskoko960g1631kcal99.3g161.9g69.5g0g
Annoskoko puolitettuna480g816kcal49.7g81g34.8g0g
Arvot/100g100g170kcal10.3g16.9g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689