Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)261g1881kcal0.3g0.3g209g0g
Vesi196g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 176g1559kcal0g0g176.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki327g183kcal27.8g16.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g7246kcal56.2g33.2g772g0g
Valittu annoskoko960g3623kcal28.1g16.6g386g0g
Annoskoko puolitettuna480g1812kcal14.1g8.3g193g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880