Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl116g153kcal15.1g0.6g10g0g
Sokeri 171g693kcal0g170.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 164g561kcal16.7g114.5g2g5.7g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Voi 75g546kcal0.9g0.3g61.2g0g
Maito, Kevyt126g58kcal4g6g1.9g0g
Mustikka metsä- 301g133kcal1.5g19.3g1.8g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g4312kcal77.2g628g153.8g31.2g
Valittu annoskoko960g2156kcal38.6g314g76.9g15.6g
Annoskoko puolitettuna480g1078kcal19.3g157g38.5g7.8g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149