Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g129g1137kcal0g0g128.7g0g
Kookosrasva 100 % 267g2370kcal2.2g0g266.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton124g396kcal28.6g13g25.7g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g149g327kcal6.8g72.7g1g59.4g
Manteli 99g610kcal23.8g6.5g53.4g7.1g
Saksanpähkinä 35g236kcal5.1g1.1g22.6g5.5g
Hasselpähkinä 25g159kcal3.5g0.8g15.1g4.3g
Rusina 134g391kcal3.7g80.3g0.7g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g11249kcal147.4g348.8g1028.2g178.6g
Valittu annoskoko960g5625kcal73.7g174.4g514.1g89.3g
Annoskoko puolitettuna480g2812kcal36.9g87.2g257.1g44.7g
Arvot/100g100g586kcal7.7g18.2g53.6g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201