Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 351g500kcal43.8g1.1g35.9g0g
Sokeri 135g550kcal0g135.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 155g533kcal15.8g108.7g1.9g5.4g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g319g797kcal0g197.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g4759kcal119.2g885.4g75.6g10.8g
Valittu annoskoko960g2379kcal59.6g442.7g37.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna480g1190kcal29.8g221.4g18.9g2.7g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513