Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Sokeri 100g405kcal0g99.6g0g0g
Fariinisokeri100g405kcal0g99.6g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g239g201kcal2.6g43.8g1g4.3g
Voi 50g362kcal0.6g0.2g40.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 249g855kcal25.4g174.5g3g8.7g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Suklaa tumma 100g515kcal3.9g53.1g30.9g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g5878kcal93g961.8g173.2g36.6g
Valittu annoskoko960g2939kcal46.5g480.9g86.6g18.3g
Annoskoko puolitettuna480g1470kcal23.3g240.5g43.3g9.2g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181