Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g111.9g1.9g5.6g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g90g365kcal0g89.9g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Voi 83g604kcal1g0.3g67.7g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)67g21kcal2g3.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2g0g
Mustikka metsä- 266g117kcal1.3g17.1g1.6g8.8g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 167g99kcal16.3g5g0.7g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g60g243kcal0g59.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g4224kcal88.8g588.6g156g28.8g
Valittu annoskoko960g2112kcal44.4g294.3g78g14.4g
Annoskoko puolitettuna480g1056kcal22.2g147.2g39g7.2g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.7g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999