Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 181g621kcal18.4g126.6g2.2g6.3g
Tattarijauho, Myllynparas75g256kcal9.8g50.9g1.3g4g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 124g37kcal3.6g4.4g0.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g302g253kcal3.3g55.2g1.2g5.4g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 119g843kcal0.5g0g95.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 90g114kcal9.9g0.2g8.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 53g22kcal5.2g0.2g0.1g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g4.5g12kcal0.2g3.6g0.2g2.5g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g4316kcal101.8g482.2g216.8g36.4g
Valittu annoskoko960g2158kcal50.9g241.1g108.4g18.2g
Annoskoko puolitettuna480g1079kcal25.5g120.6g54.2g9.1g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25.1g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419