Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g274g878kcal60.3g159.1g2.7g32.9g
Sokeri 274g1113kcal0g274g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 411g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g3982kcal120.6g866.2g5.4g65.8g
Valittu annoskoko960g1991kcal60.3g433.1g2.7g32.9g
Annoskoko puolitettuna480g996kcal30.2g216.6g1.4g16.5g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976