Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona398g270kcal48.5g15.5g0.8g0g
Emmental juustoraaste, lidl199g731kcal57.6g0g55.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu248g313kcal27.3g0.7g22.4g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 70g212kcal6.1g38.5g1.3g9.7g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g36g44kcal2.6g5.8g1.2g24.9g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g3175kcal285.2g128.6g162.8g69.2g
Valittu annoskoko960g1588kcal142.6g64.3g81.4g34.6g
Annoskoko puolitettuna480g794kcal71.3g32.2g40.7g17.3g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101