Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 284g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 81g327kcal0g80.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g14g44kcal1.6g8.5g1g4g
Kananmuna, omega, 1 kpl26g34kcal3.4g0.1g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 431g1480kcal44g302g5.2g15.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl95g853kcal0g0g94.8g0g
Hiiva 24g18kcal3.1g0.3g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g5513kcal104.2g782.8g206.6g41.4g
Valittu annoskoko960g2756kcal52.1g391.4g103.3g20.7g
Annoskoko puolitettuna480g1378kcal26.1g195.7g51.7g10.4g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693