Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 147g203kcal18.3g0.4g14.4g0g
Sokeri 189g767kcal0g188.7g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g20g78kcal0g19.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 324g1113kcal33.1g227.1g3.9g11.4g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g5868kcal105.2g893.8g197.4g33g
Valittu annoskoko960g2934kcal52.6g446.9g98.7g16.5g
Annoskoko puolitettuna480g1467kcal26.3g223.5g49.4g8.3g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671