Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty600g840kcal31g167.8g4.1g20.4g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g100g90kcal0.8g19g1.1g0g
Paprikasalaatti, Pirkka100g29kcal1g6.5g0g0g
Tonnikala öljyssä 70g133kcal19g0g6.3g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g90g72kcal2.3g3.6g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g2328kcal108.2g393.8g33.8g40.8g
Valittu annoskoko960g1164kcal54.1g196.9g16.9g20.4g
Annoskoko puolitettuna480g582kcal27.1g98.5g8.5g10.2g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340