Makaronilaatikko (Kevennys)

400 g broilerijauheliha
 300 g täysjyvä makaroni
3 kpl kananmuna
5 dl maito
1 kpl sipuli
suolaa ja mustapippuria maustamiseen

Keitä ja siivilöi makaronit.

Kuori ja pilko sipuli.

Paista jauheliha ja sipuli.

Yhdistä paistettu jauheliha ja keitetyt makaronit.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita maito ja munat hyvin ja lisää joukkoon, sekoita.

Lisää koko massa voideltuun uunivuokaan.

Paista uuninkeskitasolla 180 c noin 50 minuuttia.

Anna laatikon levähtää noin 10 minuuttia pöydällä ennen tarjoilua.

Tarjoile puolukkahillon kanssa.

Puolukkahillo.

0 ,2 kg puolukoita
1 dl hillosokeria

Lisää puolukat ja sokeri kattilaan ja kiehauta.

Anna jäähtyä hetki pöydällä ja siirrä sitten jääkaappiin, jossa hillo hyytyy noin vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, broilerin, paistettu 225g625kcal59.8g0g43.3g0g
Täysjyvä makaroni, keitetty Kypsennetty, annos 100g169g182kcal6.1g35.4g1.5g2.2g
Kananmuna 50g(kpl)84g106kcal9.3g0.3g7.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen281g93kcal9.3g13.8g0g0g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Puolukka 112g44kcal0.5g7.6g0.6g2.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g56g219kcal0g55.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1922g2560kcal171g227.8g106.2g11.2g
Valittu annoskoko961g1280kcal85.5g113.9g53.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna480g640kcal42.8g57g26.6g2.8g
Arvot/100g100g133kcal8.9g11.9g5.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296385