Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)5772g7272kcal634.9g17.3g519.4g0g
Sokeri 1635g6638kcal0g1633.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1251g4377kcal150.1g887.9g26.3g37.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 385g1423kcal71.2g42.3g83.5g117g
Leivinjauhe 96g169kcal5g36.4g0g0.5g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 192g683kcal0.6g0g77g0g
Korppujauho 269g986kcal28.3g201.7g2.8g14.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g43096kcal1780.2g5638.4g1418g338.6g
Valittu annoskoko9600g21548kcal890.1g2819.2g709g169.3g
Annoskoko puolitettuna4800g10774kcal445.1g1409.6g354.5g84.7g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256