Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6000g3360kcal510g300g12g0g
Kananmuna 50g(kpl)2400g3024kcal264g7.2g216g0g
Vehnäjauho puolikarkea 720g2471kcal73.4g504g8.6g25.2g
Suola, annos 3g72g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 288g1169kcal0g287.7g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 120g1060kcal0g0g119.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g22167kcal1694.8g2197.8g713g50.4g
Valittu annoskoko9600g11084kcal847.4g1098.9g356.5g25.2g
Annoskoko puolitettuna4800g5542kcal423.7g549.5g178.3g12.6g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747