Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 300g224kcal39.4g3.3g1.2g20.7g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)2400g3312kcal180g127.2g240g0g
Ruisjauho Pirkka4800g14640kcal465.6g2928g96g720g
Kananmuna kuoreton 300g428kcal37.5g0.9g30.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g37207kcal1445g6118.8g735.8g1481.4g
Valittu annoskoko9600g18604kcal722.5g3059.4g367.9g740.7g
Annoskoko puolitettuna4800g9302kcal361.3g1529.7g184g370.4g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109432