Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 1916g4185kcal350.3g0g312.3g0g
Kieli naudan 1916g3841kcal319.8g0g287.4g0g
Sipuli (kuorittu)479g129kcal6.2g23g1g8.1g
Suola, annos 3g115g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 96g268kcal10.4g36.7g3.2g25.4g
Peruna, vanha, kuorittu 4790g3647kcal90.1g742.5g9.6g47.9g
Vesi287g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g24141kcal1553.6g1604.4g1227g162.8g
Valittu annoskoko9600g12071kcal776.8g802.2g613.5g81.4g
Annoskoko puolitettuna4800g6035kcal388.4g401.1g306.8g40.7g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641