Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu240g192kcal4.3g42.8g1.9g4.8g
Soijakastike 865g522kcal44.7g82.2g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)801g216kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Fariinisokeri240g976kcal0g240.2g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g240g457kcal0g108.2g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g481g173kcal2.9g10.6g5.3g13.5g
Kuhafile, raaka6411g4616kcal1038.5g0g44.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 321g2835kcal0g0g320.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g19973kcal2201.6g1045g749.8g63.8g
Valittu annoskoko9600g9987kcal1100.8g522.5g374.9g31.9g
Annoskoko puolitettuna4800g4993kcal550.4g261.3g187.5g16g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118833