Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 3196g3592kcal675.3g0g95.9g0g
Porkkana 1998g653kcal12.4g111.1g4g50.9g
Peruna, uusi 1598g1243kcal27g257.3g3.2g16g
Sipuli (kuorittu)1199g324kcal15.6g57.5g2.4g20.4g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 1598g645kcal8g38.4g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g12912kcal1476.6g928.6g211g174.6g
Valittu annoskoko9600g6456kcal738.3g464.3g105.5g87.3g
Annoskoko puolitettuna4800g3228kcal369.2g232.2g52.8g43.7g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706