Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2400g506kcal28.8g81.6g4.8g50.4g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)1152g2688kcal130.2g5.8g224.6g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 1440g2344kcal403.5g0g79.8g0g
Lihapullat saarioinen480g1152kcal72g45.1g72g9.6g
Hapankaali 2400g675kcal25.7g103.2g4.6g49.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1056g296kcal6.3g62.8g2.1g26.4g
Pekoni, paistettu 480g2472kcal78.9g0g243.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g20370kcal1495.8g615.4g1263.2g277.8g
Valittu annoskoko9600g10185kcal747.9g307.7g631.6g138.9g
Annoskoko puolitettuna4800g5093kcal374g153.9g315.8g69.5g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351