Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1122g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1763g2515kcal220.4g5.3g180.7g0g
Voi 96g698kcal1.1g0.4g78.2g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1603g5691kcal30.1g42.5g609g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2100g729kcal96.2g40.5g6.3g52.1g
Kukkakaali 2917g702kcal52.8g64.2g8.8g67.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g20668kcal801.2g305.8g1766g238.4g
Valittu annoskoko9600g10334kcal400.6g152.9g883g119.2g
Annoskoko puolitettuna4800g5167kcal200.3g76.5g441.5g59.6g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149