Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1137g10053kcal0g0g1136.8g0g
Pellavansiemenöljy2274g20463kcal0g0g2273.7g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g1137g910kcal0g0g102.3g0g
Viinietikka 5053g1044kcal0g25.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g64941kcal0g50.6g7025.6g0g
Valittu annoskoko9600g32470kcal0g25.3g3512.8g0g
Annoskoko puolitettuna4800g16235kcal0g12.7g1756.4g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233