Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)2612g18808kcal2.6g2.6g2089.8g0g
Vesi1959g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1763g15593kcal0g0g1763.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3265g1829kcal277.6g163.3g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g72459kcal560.4g331.8g7719.2g0g
Valittu annoskoko9600g36230kcal280.2g165.9g3859.6g0g
Annoskoko puolitettuna4800g18115kcal140.1g83g1929.8g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880