Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President2000g5160kcal380g10g400g0g
Kesäkurpitsa4000g680kcal16g100g24g28g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3000g609kcal18g114g9g42g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 500g1072kcal155g0g50g0g
Oliiviöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g16810kcal1138g448g1166g140g
Valittu annoskoko9600g8405kcal569g224g583g70g
Annoskoko puolitettuna4800g4203kcal284.5g112g291.5g35g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663