Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g6396g9146kcal1279.1g0g447.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 800g1818kcal40.5g140.1g112.6g46.4g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g1439g3885kcal259g28.8g302.2g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g96g100kcal7.6g15.6g0.6g1.9g
Basilika, kuivattu 6.4g16kcal0.9g1.3g0.3g2.6g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g30452kcal3198.4g460.6g1731g137.4g
Valittu annoskoko9600g15226kcal1599.2g230.3g865.5g68.7g
Annoskoko puolitettuna4800g7613kcal799.6g115.2g432.8g34.4g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207984