Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 1477g9096kcal355.3g97.5g797.5g106.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl844g2870kcal118.2g472.6g56.5g92.8g
Vehnäjauho puolikarkea 1688g5792kcal172g1181.5g20.3g59.1g
Rypsiöljy 633g5598kcal0g0g633g0g
Vehnälese 211g481kcal28.1g32.5g9.5g79.1g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 2110g943kcal6.1g211g2.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g844g3005kcal2.5g751.1g6.8g38.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 317g1171kcal58.5g34.8g68.7g96.2g
Hunaja 633g2091kcal3.2g511.4g0g0g
Siirappi, tumma844g2701kcal0.8g624.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g67491kcal1489.4g7833.8g3188.8g944.6g
Valittu annoskoko9600g33745kcal744.7g3916.9g1594.4g472.3g
Annoskoko puolitettuna4800g16873kcal372.4g1958.5g797.2g236.2g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500