Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g4007g1202kcal184.3g80.1g12g64.1g
Herne 962g663kcal48.7g90g3.8g29.8g
Lime, kuorittu, annos 50g401g144kcal2.4g8.8g4.4g11.2g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g2404g2885kcal528.9g21.6g84.1g12g
Vesi1603g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 224g1984kcal0g0g224.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g13756kcal1528.6g401g657.4g234.2g
Valittu annoskoko9600g6878kcal764.3g200.5g328.7g117.1g
Annoskoko puolitettuna4800g3439kcal382.2g100.3g164.4g58.6g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041