Tortillapohja

Sekoita ainekset keskenään kimmoisaksi taikinaksi.

Muotoile tangoksi, jaa 10 osaan ja pyörittele palloiksi.

Anna pullien levätä muovin alla valmistaessasi haluamasi täytteen.

Kauli pullat paistinpannun kokoisiksi pyöreiksi levyiksi.

Paista tortillat kuivalla pannulla molemmin puolin niin, että tortilla saa rusehtavia pilkkuja.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 5677g19480kcal578.5g3974.2g68.1g198.7g
Rypsiöljy 715g6320kcal0g0g714.6g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Vesi3176g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g51600kcal1157g7948.4g1565.4g397.4g
Valittu annoskoko9600g25800kcal578.5g3974.2g782.7g198.7g
Annoskoko puolitettuna4800g12900kcal289.3g1987.1g391.4g99.4g
Arvot/100g100g269kcal6g41.4g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358585