Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g2135g8538kcal512.3g32g704.4g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g534g2071kcal176.1g0g151.6g0g
Ricotta, Castelli2668g4536kcal346.9g66.7g320.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1601g2561kcal43.2g43.2g240.1g0g
Kananmuna kuoreton 1761g2512kcal220.1g5.3g180.5g0g
Voi 534g3871kcal6.4g2.1g433.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 347g1190kcal35.3g242.8g4.2g12.1g
Mustapippuri 21g60kcal2.3g8.2g0.7g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g50677kcal2685.2g800.6g4071g35.6g
Valittu annoskoko9600g25339kcal1342.6g400.3g2035.5g17.8g
Annoskoko puolitettuna4800g12669kcal671.3g200.2g1017.8g8.9g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194