Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2499g4132kcal418.6g0g274.9g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g2124g1444kcal34g280.4g4.2g17g
Porkkana, raaka, annos 100g1300g364kcal7.8g72.8g2.6g32.5g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g210g252kcal5.2g12.6g18.9g3.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%825g907kcal22.3g22.3g82.5g0g
Voi 63g453kcal0.7g0.2g50.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2499g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai81g284kcal9.7g57.7g1.7g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g15673kcal996.6g892g871.2g110g
Valittu annoskoko9600g7836kcal498.3g446g435.6g55g
Annoskoko puolitettuna4800g3918kcal249.2g223g217.8g27.5g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264