Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4694g16105kcal478.3g3285.7g56.3g164.3g
Voi 850g6163kcal10.1g3.4g690.7g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g85g264kcal9.3g51g5.9g23.8g
Sokeri 722g2931kcal0g721.4g0g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 467g667kcal58.4g1.4g47.9g0g
Hiiva 212g158kcal27.9g2.3g0.8g14.7g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2549g1612kcal76.5g122.3g89.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g55801kcal1321g8375g1781.6g405.6g
Valittu annoskoko9600g27901kcal660.5g4187.5g890.8g202.8g
Annoskoko puolitettuna4800g13950kcal330.3g2093.8g445.4g101.4g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403