Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Purjosipuli 700g160kcal12.7g16.8g1.4g14.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g910g255kcal5.5g54.1g1.8g22.8g
Tomaatti, tuore1400g284kcal8.4g53.2g4.2g19.6g
Papu valkoinen, keitetty 1400g1507kcal118g196g4.9g98g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk980g382kcal16.7g74.5g1g49g
Fariinisokeri105g426kcal0g104.9g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3500g1050kcal35g140g10.5g0g
Oliiviöljy 189g1671kcal0g0g189g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19208g11698kcal403.6g1319.4g427.2g422.4g
Valittu annoskoko9604g5849kcal201.8g659.7g213.6g211.2g
Annoskoko puolitettuna4802g2925kcal100.9g329.9g106.8g105.6g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914