Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali175g37kcal2.1g5.9g0.3g3.7g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.7g6.5g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka50g5.5kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Soijakastike25g15kcal1.3g2.4g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 50g69kcal9.4g0g3.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g5g45kcal0g0g5g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1922g531kcal30g41.6g26.2g13.2g
Valittu annoskoko961g265kcal15g20.8g13.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna481g133kcal7.5g10.4g6.6g3.3g
Arvot/100g100g28kcal1.6g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691